Endre adresse

Er du på flyttefot og skal endre adresse? Fyll ut ett skjema, så sender vi beskjeden til alle dine leverandører!

registrer ny adresse

Det er viktig å melde i fra til dine leverandører når du endrer adresse

Det er fort gjort å glemme alle de firmaene eller organisasjonene hvor man har kundeforhold eller medlemskap når man bytter adresse. Situasjonen kan skape stress, feilforsendelser, oppsamlinger av regninger og i verstefall inkassokrav.

Flyttemelding1 er utviklet for å gjøre prosessene med å bytte adresse litt mer trygg og behagelig.

flyttemelding1 er en gratis forbrukertjeneste som hjelper deg med å sende beskjed om endret andress til dine leverandører og medlemsorganisasjoner. Du fyller enkelt ut vårt skjema, velger firma/organisasjoner og klikker send. Dermed kan du være trygg på at alle dine leverandører mottar beskjed om at du har byttet adresse.

 Du får også tilsendt ferdig utfylt skjema til folkeregisteret etter fullført skjema.

Post som ender til feil mottaker, regninger som hoper seg opp, feile forsendelser, gebyrer og inkassovarsler.. Det er flere konsekvenser ved å ikke varsle bedriftene hvor man er kunde om ny adresse. Det er anbefalt å endre adresse så tidlig som mulig for å unngå unødvendige utfordringer og kostnader.

Du kan melde i fra om ny adresse til folkeregisteret på flere måter. Etter at du har fullført skjemaet hos oss vil du automatisk motta et utfylt pdf-dokument med dine detaljer som du kan levere på ditt lokale skattekontor. Du kan også poste dokumentet.

I tillegg kan du også melde i fra elektronisk på Altinn

Det er viktig å i tillegg melde i fra om endret adresse til Posten. Husk da å skille mellom omadressering og adresseendring. Omadressering gjelder kun for midlertidige adresser.

Til posten