Gratis flyttemeldingstjeneste

Adresseendring

Ved hjelp av ett skjema sender du enkelt adresseendring til alle bedrifter og organisasjoner hvor du har et kundeforhold eller medlemskap.

Ved fulføring får du også ferdig utfylt dokument til Folkeregisteret.

meld adresseendring Les mer

Adresseendringskjema

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

En superenkel måte å endre adresse!

Det å flytte i Norge kan oppleves som både tidskrevende og stressende. Flyttemelding1 er en gratis forbrukertjeneste som hjelpe deg med å gjøre jobben litt lettere. Registrer adresseendring 1 gang og la tjenesten gi beskjeden videre til alle de som trenger den.

På flyttefot? Ved å fylle ut skjemaet hos oss vil du med få tastetrykk melde om adresseendring til alle dine leverandører. Tjenesten er utviklet for å gjøre flytteprosessen litt mindre stressende og litt mer behagelig. Husk også å inkludere selskap hvor du har abonnement. Abonnerer du eksempelvis på kontaktlinser må du huske å velge riktig selskap når du sender flyttemeldingen.

Ved ferdig utfyllelse av skjemaet mottar du også et ferdig utfylt dokument per e-post. Dette ferdige utfylte dokumentet kan brukes til å enkelt melde i fra om din .adresseendring hos folkeregisteret.

Ting skal både flyttes, kastes og kjøpes når du endrer adresse og flytter. Nye tjenesteavtaler skal skrives og oppussing kan bli aktuelt for å skape ditt nye drømmehjem. Vi har inngått samarbeidsavtaler som sikrer deg svært rabatterte priser på flere tjenester som trengs når man flytter inn i sitt nye hjem.

Vi har sammen med forskjellige eksperter utviklet et eget arkiv med råd, tips og andre ressurser som kan komme godt med for deg som søker effektive løsninger ved flytting. I tillegg kan du kjøpe produkter du gjerne ikke har tenkt på at du trenger, som f.eks. Dørskilt, postkasseskilt, postkasser og flytteesker.