Endre adresse: Matkasse til rett bolig

Adresseendring for matkassen er viktig å gjennomføre når man flytter.

meld adresseendring

Matkasse levert til ny bolig

Populariteten til matkasser i Oslo har eksplodert over de siste årene. Det samme kan sies om resten av Norge. Det er nemlig blitt stadig mer normalt for den norske befolkningen å benytte seg av matkasser levert på døra i ukedagene og frokost på døra i helgene. Alle som har flyttet vet at flytteprosessen er krevende. Det krever sin innsats både tidsmessig, energimessig og økonomisk. Det vil alltid være mye  som skal fikses, kjøpes og endres.

Dersom du i dag har at abonnement hos en matkasseleverandør og skal flytte adresse for levering, kan du enkelt melde fra til leverandøren din om dette.

Alternativt kan du bruke vår tjeneste for å melde flytting. Tjenesten er kostnadsfri og er en lettvint måte å få gitt beskjed til alle dine leverandører om at post, pakker og regninger må sendes til din nye adresse. Du fyller ut 1 skjema, velger mottakere, så ordner tjenesten resten. 

Leverandørene har ofte gode tilbud. Både Adams Matkasse, Godt Levert, Kokkeløren med flere kan skilte med kampanjeperiode hvor matkassene er redusert med mellom 20-50%. Det vil derfor lønne seg å følge med på prisene hos de forskjellige leverandørene.

Matkasser.com er en fin tjeneste å bruke for de som ønsker dette. Tjenesten lar deg se innhold og priser for de forskjellige aktørene som kan matkasser. Dette uavhengig om du ønsker frokost levert på døren i helgene, eller middag levert for ukedagene.

Flyttemelding til posten gjøres i dag digital via deres nettsider.

Du fyller ut deres skjema for adressendring posten og vipps så er du ferdig. Forsøk å gjøre dette så tett på flyttingen som mulig.

Du er også pålagt å sende adressendring til folkeregisteret. Her hjelper vi deg ved å sende deg et ferdig utfylt skjema på e-post etter fullført skjemaregistrering. Dette kan leveres på ditt lokale skattekontor eller sendes i posten.