Melde flytting

Er du på flyttefot og skal melde flytting? Få meldingen sendt til alle dine leverandører ved å fylle ut 1 skjema. Helt gratis.

start adresseendring

Husk å meld flytting til organisasjoner hvor du er kunde eller medlem..

Overraskende inkassovarsler, purregebyrer, forsendelser som ikke kom fram..
Det er mye som skal gjøres og mye som skal tenkes på når man flytter. Det å melde flytting er gjerne ikke høyest på gjøremålslisten. Likevel er det viktig.

Flyttemelding1 har utviklet en gratis forbrukertjeneste som skal gjøre det lettere å flytte. Tjenesten lar deg som forbruker velge de firmaene hvor du er kunde eller medlem, for deretter å helt automatisk sende ut melding om ny adresse til alle.

I tillegg får du tilgang på gode tilbud og ferdig utfylt dokument til folkeregisteret.

Det anbefales at man melder flytting så tidlig som mulig. Det er ikke uvanlig at pakker går i retur, at regninger sendes feil og at gebyrer hoper seg opp. Derfor må man alltid huske på å gi beskjed om ny adresse så tidlig som mulig i flytteprosessen.

Du er pliktig til å bytte adresse i folkeregisteret senest 8 dager etter at du har flyttet. Man kan melde i fra om ny adresse på flere måter. 

Etter utfylt skjema hos oss vil du automatisk motta en epost med ferdig utfylt pdf-skjema som enten kan postes, eller printes ut og leveres på nærmeste skattekontor.

Alternativ kan man melde flytting i folkeregisteret via Altinn.no

Gi også beskjed til posten om at du flytter. Husk å velge adresseendring og ikke omadressering. Førstnevnte er permanent, mens omadressering kun gjelder for midlertidige boforhold.

Adresseendring posten